Wegbeschrijving

Wegbeschrijving

Hotel Binnenhof is gelegen op 350m van het station en 4 km van de E40 en de E314. Een parkeerticket voor onze ondergrondse parking is te verkrijgen aan de hotelbalie. Het aantal plaatsen is beperkt! Indien volzet kan U zich steeds terecht in parking De Bond onder het martelarenplein op 350m van het Hotel Binnenhof (bereikbaar via Oostertunnel).

Komende van de autosnelweg E40 (Brussel - Luik)

Neem E314 Leuven Hasselt Genk Aken.

Komende van de autosnelweg E314

Neem afrit 18 (Leuven/Mechelen/Herent) richting Leuven Centrum N2. Na 1 km komt U aan de Mechelse Poort. Hier neemt U de 2de lichten links richting Tienen en station. Einde viaduct, Joanna-Maria Artois plein rechts aanhouden richting centrum/station. Links aanhouden en Oostertunnel inrijden. Na uitrijden van de tunnel de 2de straat rechts, Dagobertstraat, inrijden. Dan aan de rotonde de 2de afslag ( of uitrit ) nemen, Bogaardenstraat. Daarna de 1ste straat rechts, Maria-Theresiastraat, inslaan. Hotel Binnenhof bevindt zich aan de linkerkant.

Komende van het station

Op het martelarenplein links van de Bondgenotenlaan ligt de Maria-Theresiastraat. Hotel Binnenhof bevindt zich na 350 meter aan uw rechterkant.

 Wij wensen U alvast een prettige en veilige reisweg toe.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x